25- Oslo/ Fjellhamar

Her kommer litt mer informasjon om kursdagen:

Er du helt ny til playback eller har du mye erfaring? Har du lyst til å leke, utforske kreative utrykk og dele små og store historier? Da er dette dagen for deg!

Siste lørdag i januar inviterer vi til en dag på Fjellhamar der vi deler våre historier med hverandre og spiller de tilbake med playback.

Kom alene. Kom med partner. Eller ta med deg en venn!

Kurset er åpent for alle, både de som er godt kjent med playback og de som ikke har hørt om det før. Kurset vil koste 500-900 kroner, avhengig av hva du har råd til. Det blir felles varm lunsj.

Vi har satt en øvre grense på 12 deltagere, så skynd deg å melde deg på! Du kan stille spørsmål her, om det er noe du lurer på.

Kurset vil ledes av Jan Platander, som har 25 års erfaring med playbackteater. De som har vært med på kurs med Jan tidligere vet at de kan forvente seg en kreativ dag i god flyt, med trygge rammer rundt både lek og alvor.

Kurset vil holdes i stuen til Bård og Therese, Gimleveien 43, 1464 Fjellhamar. Det er god togforbindelse fra Oslo, og det er gangavstand fra Fjellhamar togstasjon. For de som ønsker det, vil være mulig å bli hentet på togstasjonen.

Vi gleder oss og håper du vil dele denne lørdagen med oss!

Hilsen Jan, Bård og Therese